Milloin

14.10.2022    
18.30 - 19.15

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Event Type

Kurssi sopii kaikille, sillä kurssilla opetellaan yhtä tai useampia temppuja ihan vain sinun ja koirasi yhteiseksi iloksi. Kurssi sopii myös aiemmin tälle kurssille osallistuneille, sillä opetettava asiaa voidaan harjoitella yhdessä tai valitset ihan oman harjoituksen. Pienryhmässä saat henkilökohtaista ohjausta. Opettamasi asia voi olla itsessään hyödyllinen tai vain omaksi ja koiran iloksi harjoiteltavaa. Oman koiran opettaminen ja muutenkin sen kanssa puuhastelu on opettavaista niin aikuisille kuin lapsillekin ja vahvistaa yhteishenkeä.

Kurssi koostuu kolmesta käytännön harjoituskerrasta (45 min.) koirien kanssa Nuuskulan sisätiloissa. Kurssilla voidaan opetella käyttämään naksutinta ja erilaisia kohteita oppimisen apuvälineinä valitun tempun/temppujen opettamiseen. Nuuskulassa on myytävänä naksuttimia, kosketuskeppejä ja kosketusalustoja harjoituksiin.

Käytännön harjoituskertoja koiran kanssa on kolmena peräkkäisenä perjantaina 14. – 28.10. kello 18.30 (oikeus muutoksiin). Osallistujamäärä on rajattu korkeintaan neljään.

Ilmoittautuminen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella ja maksamalla valitsemallasi maksutavalla. Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiina 040 517 6962.

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top