Milloin

22.03.2020    
17.00 - 19.00

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Jäljestäminen on koiralle luontaista ja erittäin mielekästä ja virikkeellistä tekemistä. Tunnistusetsintään koulutettu koira osaa erotella ihmisen yksilöllisen ominaishajun ja jäljestää sitä. Koira osaa myös ilmaista jäljelle pudonneet tavarat sekä itse jäljentekijän.Kurssilla keskitymme aluksi sisällä Nuuskulassa tunnistusetsinnän perusteisiin, hajujen käsittelyyn, hajuerotteluun, hajun käyttäytymiseen ja koiran eleiden lukemiseen. Koirakoiden edetessä tulemme olemaan myös ulkona ja tavoitteena on, että jokainen koirakko pääsee ”tositoimiin” eli ajamaan hajujälkeä ja etsimään ”kadonnutta henkilöä”.

Kurssi on viitenä sunnuntaina 22.3. – 5.4. sekä 19.4. ja 26.4. kello 17 alkaen. Yksi kurssikerta kestää 1-2 tuntia tai jos tarve vaatii, pidempäänkin. Ulkona ollessamme saattaa mennä 2-3 tuntia. Kurssi on korkeintaan viiden koiran pienryhmässä. Nuuskulassa koirat harjoittelevat yksitellen sisällä, muiden odottaessa autossa. Ihmiset seuraavat kaikkien harjoituksia. Aluksi tarvitset koirasi lisäksi mukaan vain hyvät palkkiot koirallesi sekä kakkapussit. Ensimmäisellä kurssikerralla käydään läpi mitä tarvikkeita/esineitä tarvitaan jatkossa.

Ilmoittautuminen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella, ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiina 040 517 6962.

Kouluttajana on Mika Älli
Eläintenkouluttaja (AT), Suomen Tunnistusetsintäkoirat ry:n ja Suomen Pelastuskoiraliitto ry:n jäsen

Varaukset

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Scroll to Top