Milloin

09.12.2018    
15.00 - 18.00

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Luento on pohjana osallistujien yhteiselle keskustelulle kokemuksista paukkuarkuudesta sekä kuinka voimme pyrkiä vaikuttamaan ennakoiden uuden vuoden ilotulituksista selviämiseen. Käymme illan aikana läpi asioita, joihin pystymme vaikuttamaan harjoittelulla ja ennakoiden oli koira ääniherkkä tai ei. Paukkuarkuus voi puhjeta myös aikuisella koiralla useasta syystä ja näitä syitä käsitellään myös luennolla. Kun ymmärretään, kuinka pelko syntyy, on monia tapoja estää sen paheneminen ja jopa syntyminen. Vi diskuterar även på svenska!

Jos koira on toimintakykyinen uuden vuoden yönä, voi sitä helpottaa yhteinen touhuaminen. Luennon osallistujille on tarjolla mahdollisuus osallistua joulukuun aikana edullisiin, ohjattuihin Vuorotreeneihin, jossa lähdetään opettelemaan uutta temppua tai vaikeuttamaan jo opittua.

Luennolle ilmoittautuminen alla olevasta linkistä. Luennon ja keskustelutilaisuuden kesto 2-3 tuntia ja ohjaajina eläintenkouluttajat Tiina Korhonen, Kati Rossi ja Tuovi Palosaari omine kokemuksineen. Lisätietoja sähköpostitse tiedotteet@nuuskula.fi tai puhelimitse 040 517 6962/Tiina. Hinta sisältää 24% alv. Luentohinnasta lahjoitetaan puolet SEY:n toiminnan tukemiseen (Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto ry).

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top