Arkitottelevaisuus BH-tottis 3.2.

BH-tottiskurssilla opetellaan käyttäytymiskokeen eri osia kuten seuraamista ja sen rakentamista pienistä paloista pidemmiksi sarjoiksi, paikallaoloa ja siihen kestoa sekä luoksetuloa. Kurssilla opetellaan myös liikkeestä istumista sekä maahanmenoa. Sään ja aikataulun salliessa voidaan sopia jokin osa harjoituksista kaupunkiympäristössä.

BH-kurssi on yli 8 kk ikäisille koirille ilman yläikärajaa ja harjoituksia on koiran kanssa pienryhmässä (korkeintaan neljä koiraa) ja sopii myös vähän harjoitellekin.

Kurssi on kuusi kertaa, kolmena peräkkäisenä perjantaina 3.2. – 17.2. sekä kolmena peräkkäisenä keskiviikkona 22.2. – 8.3. kello 18.30 Nuuskulassa. Kurssin ohjaajana on Minna Lindström, eläintenkouluttaja (at), pitkänlinjan pelastuskoiraharrastaja ja kasvattaja.

129,00 Sis. ALV 24%

Saatavuus: Varastossa

Koiran peruskoulutus lisää sen hyvinvointia ja on hyväksi koiran kanssa eläville ihmisille ja ympäristölle. Suurin osa koirista elää ympäristössä, jossa on liikennettä, ihmisiä ja muita ärsykkeitä, joihin ihminen haluaa koiran suhtautuvan rennosti ja rauhallisesti. Harjoittelemalla koira oppii erilaisia arkitilanteita varten haluttuja käytöstapoja. Koiranomistaja voi mitata koiransa yhteiskuntataitoja osallistumalla Palveluskoiraliiton käyttäytymiskokeeseen. Kokeeseen saavat osallistua kaikki koirat, myös rekisteröimättömät, ja koulutustunnuksen (BH) kokeesta saavuttaneet koirat saavat osallistua myöhemmin palvelus- ja pelastuskoirakokeisiin.

Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top