Dobo – jumppaa koiran kanssa 10.9.

Dobo – jumppaa koiran kanssa 10.9.

Dobo-kurssilla vahvistetaan sekä koiran että ohjaajan syvää lihaksistoa dobopallojen, tasapainotyynyjen ja puolipallojen avulla. Hyvä lihaskunto ja vahvat syvät lihakset ennaltaehkäisevät vammojen syntymistä. Dobossa koiran ja ohjaajan suhde vahvistuu, keskittymiskyky paranee ja tasapaino kehittyy.

Kurssi on lämpimässä sisätilassa Nuuskulassa neljänä peräkkäisenä keskiviikkona 10.9. – 1.10. kello 17.30-18.20 korkeintaan neljän koiran ryhmässä.

Kurssin ohjaajana toimii Dobo-koulutusohjaaja ja eläintenkouluttaja (EAT) Tiina Harmoja. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaa paikkasi ja samalla hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja sähköpostilla tai p. 0405176962/Tiina

100,00 Sis. ALV 24%

Saatavuus: Varastossa

Jumpataan yhdessä!

Dobo on rekisteröity, suomalainen tavaramerkki. Kurssi on tarkoitettu 6 kk täyttäneille koirille. Kurssilla on erilaisia harjoituksia koiralle, ihmiselle sekä yhdessä tehtäviä. Hyvä lihaskunto edistää niin sinun kuin koirasikin terveyttä.

Tällä kurssilla maksuksi käyvät myös Smartumin, Edenredin sekä ePassin liikuntaan tarkoitetut setelit/rahat. Jos maksat jollain näistä, ilmoittaudu sähköpostilla ja ilmoita käyttämäsi summa tiedotteet@nuuskula.fi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top