Kontakti kataissa? Häiriöherkkien ja reaktiivisten koirien kurssi 6.5. *täynnä*

Reaktiivisuus tulee esiin ja sen saa aikaan mm. erilaiset ärsykkeet ympäristössä. Koira voi reagoida turhautumistaan tai jännitystään. Tärkeää on löytää keinoja auttaa koiraa näissä tilanteissa tarjoamalla muuta sitä kiinnostavaa tekemistä. Häiriöherkkien koirien kurssi on niin varautuneille kuin ulkoisiin ärsykkeisiin helposti reagoivillekin koirille, joille on haasteellista keskittyä ohjaajansa kanssa ryhmässä tekemiseen muiden koirien tai ihmisten läsnäollessa tai ohitustilanteissa.

Kurssi on  Nuuskulassa kolmena peräkkäisenä maanantaina 6. – 20.5. kello 17 kahden-neljän koiran ryhmässä. Osallistujamäärästä riippuen kurssikerran kokonaiskestoaika on 45 min – 1 tunti 15 min.

89,00 Sis. ALV 24%

Kurssi on täynnä

Pienryhmässä tehdään helppoja, tuttuja juttuja ja opitaan jotain uutta, mikä auttaa koiraa keskittymään ja helpottaa koiran oloa niin, ettei ympäristö aiheuta enää niin suurta kiihtymystä tai huolta. Kurssin sisältöä ja kurssitilaa muokataan osallistujien mukaan mm. näköestein ja harjoituksia vuorottelemalla.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaa verkkokaupasta omasi ja samalla hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja sähköpostilla tai p. 0405176962/Tiina

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top