Hihnataitokurssi 28.2.

Hihnakurssi on sisällä. Kurssi koostuu kolmesta käytännönläheisestä harjoituksesta. Kurssilla harjoitellaan rentoa hihnakäytöstä ja vahvistetaan kontaktia taluttimen toiseen päähän. Hihnassa kulkeminen on tärkeimpiä arkitaitoja.

Käytännön kurssikertoja Nuuskulassa on kolmena peräkkäisenä tiistaina 28.2. –  14.3. kello 18.30-19.30. Kurssi on korkeintaan neljän koiran ryhmässä ja osa harjoituksista tehdään ryhmäläisten taitojen mukaan joko sisällä yksitellen muiden odottaessa autossa tai osa sisällä ja osa ulkona.

80,00 Sis. ALV 24%

Saatavuus: Vain 1 varastossa

Suurin osa koiristamme ulkoilutetaan kytkettynä ja opettelemalla saa senkin sujumaan molempia osapuolia miellyttäväksi. Kuten muutkin haluamamme taidot, kannattaa hihnassa kulkeminen opettaa omana taitonaan aloittaen helpoista harjoituksista. Kun on harjoiteltu hihnassa kulkemista, saadaan ohituksetkin onnistumaan! Kurssilla vahvistetaan kontaktia ja vuorovaikutusta taluttimen molempien päiden välillä.

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella, samalla hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiina 040 517 6962

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top