Jäljestyskurssi 11.8.

Kurssi koostuu neljästä harjoituksesta pienryhmässä (kork. 4 koiraa) Porvoon maastoissa. Kurssilla tutustumme laahausjälkeen sekä ihmisjälkeen. Kurssi sopii kaikentyyppisille ja -ikäisille koirille. Kurssille tullaan autolla, jossa koira odottaa omaa vuoroaan.

Kurssikertoja on neljänä peräkkäisenä perjantaina 11.8. –  1.9. kello 18.30. Oikeus muutoksiin pidätetään. Jäljestyskurssi on säästä riippuvainen – kurssin alku tai harjoituskerrat siirtyvät, jos on kova sade, tuuli tms. Kurssin ohjaajana on Tiina Harmoja, Nuuskulan eläintenkouluttaja (eat).

139,00 Sis. ALV 24%

Saatavuus: Varastossa

Koira muodostaa maailmankuvansa hajujen kautta. Jäljestäessään koira käyttää luontaisia taitojaan ja kuluttaa energiaansa. Jäljestäminen opettaa koiraa keskittymään ja lisää yhteistyökykyä ohjaajan kanssa. Tämä kurssi koostuu kahdesta osasta, ihmis- ja laahausjäljestä (2+2). Kurssin kesto 4 x n. 2 tuntia. Koirat jäljestävät yksitellen ja sopii näin toisiin koiriin reagoiville koirillekin. Ihmisjäljellä koira seuraa ihmisen hajua maastossa. Laahausjäljellä koira seuraa hajua, joka erottuu maasta, jossa on laahattu esim. peuran sorkkaa, makkaranpalaa tai verta. Kurssi sopii kaikille koirille, jäljet tehdään koirakohtaisesti.

Ilmoittaudu kurssille täyttämällä alla olevat tiedot ja valitse maksutapa. Huomaa, että samalla hyväksyt peruutusehdot. Maksuna tälle kurssille käy myös liikuntaan tarkoitetut Smartumin, ePassin tai Edenredin henkilökohtaiset työnantajaedut – tällöin ilmoittaudutaan sähköpostilla. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi sekä myös Tiinalta 040 517 6962.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top