Juniorikurssi 5.3.

Kurssi koostuu viidestä harjoituskerrasta kuusi kuukautta täyttäneille koirille tai nuoremmillekin, jos on käynyt Nuuskulan pentukurssin. Kurssille ei ole yläikärajaa. Kurssilla opetellaan arkitaitoja sekä lisätään malttia ja kestoa jo opittuun.

Juniorikurssin harjoituksia koiran kanssa pienryhmässä on viitenä peräkkäisenä tiistaina 5.3. – 2.4. kello 18.30-19.20. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Kurssiin sisältyy yksi ilmainen paikka ”Kysy kouluttajalta” -luennolle 27.2. klo 18.30. Lisäpaikat 18,-/henkilö. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä, kortilla tai MobilePayllä. Merkitse Lisätiedot-laatikkoon koiran tietojen lisäksi luennolle osallistujien määrä.

132,00 Sis. ALV 24%

Saatavuus: Vain 1 varastossa

”Junnulle taitoja ja onnistumisia arkeen ja harrastuksiin”
Juniorikurssi on koirakansalaisen peruskoulu. Kurssilla opetellaan lisää ja kerrataan opittuja, tärkeitä käytännön taitoja ja arkitottelevaisuutta, jotka luovat pohjan tasapainoiseen yhteiselämään arjessa ja harrastuksissa. Juniorikurssi on hyvää jatkoa pikkupentujen kurssille, mutta ei edellytä sitä.

Varaa paikkasi ja valitse maksutapa verkkokaupassa, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top