Kehittyvä lintukoira -kurssi 2.10. – Ulla Ruistola ohjaa

Kehittyvä lintukoira -kurssi 2.10. – Ulla Ruistola ohjaa

Hallinta- ja noutokurssi sopii kaikille lintukoiraroduille. Kurssilla tehdään erilaisia lintukoiraharrastuksiin liittyviä hallinta- ja noutoharjoituksia.

Harjoituksia on lämpimissä sisätilassa Nuuskulassa (Raudoittajantie 3, Porvoo) koiran kanssa on kuutena peräkkäisenä keskiviikkona 2.10. – 6.11. alustavasti aikaisintaan kello 19.30. Kurssikerran kesto 50 – 60 minuuttia riippuen osallistujamäärästä (3-5) ja tarkentuu lähempänä kurssin alkua. Oikeus muutoksiin pidätetään. Kurssin hinta on 149,- ja se laskutetaan kuukautta ennen kurssia sähköpostiin lähetettävällä laskulla.

Kouluttajana kurssilla on pitkänlinjan lintukoiraharrastaja Ulla Ruistola, eläintenkouluttaja (eat) ja käyttölinjaisten cockerspanielien kasvattaja (Kennel Ladysplit’s). Lisää tietoa Ullan taustasta löytyy Ullan kotisivuilta

0,00 Sis. ALV 24%

Saatavuus: Varastossa

Perustaitovaatimuksena kurssille osallistumiselle on, että koiraa voi pitää irti (sisällä) ja se osaa luovutuksen jo melko hyvin. Kurssille otetaan korkeintaan viisi osallistujaa.

Ilmoittaudu täyttämällä tarvittavat tiedot, jolloin samalla hyväksyt Peruutusehtomme. Ilmoittautuminen on sitova peruutusehtojen mukaisesti. Kurssimaksusta lähetään lasku sähköpostiin kuukautta ennen kurssia. Oikeus muutoksiin pidätetään. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Nuuskulan Tiinalta 040 517 6962.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top