Koirahierontaa kotikäyttöön 12.10.

Koirahierontaa kotikäyttöön 12.10.

Koirahierontakurssi koostuu luento-osuudesta ja käytännön harjoituskerrasta pienryhmässä. Kurssille voi osallistua koiran kanssa tai ilman koiraa. Luennolla käydään läpi teoriaa mm. kivun tunnistamisesta ja hierontaotteista käytännön harjoituksia varten. Koiran tulee luennon ajaksi osata asettua häkkiin tai näköesteen taakse tai se voidaan tuoda Nuuskulaan luennon päätyttyä. Käytännön harjoitusten kautta opitaan hierontakäsittely, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti, ja josta muodostuu säännöllisenä yksi koiran hyvinvoinnin peruspilareista. Kurssin ohjaaja on ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja ja eläintenkouluttaja (erikoisammattitutkinto) Tiina Harmoja, jolla on lähes 20 vuoden kokemus näiden alojen yrittäjänä.

Kurssi alkaa teorialla kello 10 lauantaina 12.10. (kesto n 1,5 tuntia)
Käytännön harjoitus on samana päivänä luennon jälkeen 3-6 koiran ryhmässä n. kello 11.45 – 13.30.

85,00 Sis. ALV 24%

Saatavuus: Varastossa

Koiran kanssa osallistuvalta hinta on 85,-. Kurssille voi osallistua kuunteluoppilaana, jolloin hinta on 50,-. Kuunteluoppilas jää luennon jälkeen ilman koiraa seuraamaan käytännön harjoituksia ja voi lisäksi tilata kurssin jälkeen noin tunnin mittaisen yksityisohjauksen joko Nuuskulassa tai koiran kotona (lisätään matkakulut 0,50€/km). Tämä sopii erityisesti koirille, joiden on hankala rauhoittua vieraassa paikassa ja/tai toisten koirien läsnä ollessa. Tällöin kokonaishinta on 98,- euroa (sisältäen kuunteluoppilaspaikan). Jos ilmoittaudut kuunteluoppilaana, tee ilmoittautuminen sähköpostilla. Voit myös koota oman ryhmäsi – kysy tarjousta!

Ilmoittaudu koiran kanssa kurssille oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top