Lintukoiran hallinta- ja noutokurssi 4.10. – Ulla Ruistola ohjaa

Hallinta- ja noutokurssi sopii kaikille lintukoiraroduille. Kurssilla tehdään erilaisia lintukoiraharrastuksiin liittyviä hallinta- ja noutoharjoituksia.

Harjoituksia on lämpimissä sisätilassa Nuuskulassa (Raudoittajantie 3, Porvoo) koiran kanssa on kuutena peräkkäisenä keskiviikkona 4.10. – 8.11. kello 20.20-21.20. Kurssikerran kesto 50 – 60 minuuttia riippuen osallistujamäärästä (3-5) ja tarkentuu lähempänä kurssin alkua. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Kouluttajana kurssilla on pitkänlinjan lintukoiraharrastaja Ulla Ruistola, eläintenkouluttaja (at) ja käyttölinjaisten cockerspanielien kasvattaja (Kennel Ladysplit’s). Lisää tietoa Ullan taustasta löytyy Ullan kotisivuilta

149,00 Sis. ALV 24%

Saatavuus: Varastossa

Perustaitovaatimuksena kurssille osallistumiselle on, että koiraa voi pitää irti (sisällä) ja se osaa luovutuksen jo melko hyvin. Kurssille otetaan korkeintaan viisi osallistujaa.

Ilmoittaudu valitsemalla maksutapa ja täytä tarvittavat tiedot, jolloin samalla hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Nuuskulan Tiinalta 040 517 6962.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top