Lintukoiran pentukurssi 2.10. – Ulla Ruistola ohjaa

Lintukoiran pentukurssi 2.10. – Ulla Ruistola ohjaa

Kuuden kerran kurssi lintukoirarotuisille 4-10 -kuukauden ikäisille pennulle. Kurssilla opetellaan erilaisia perustaitoja, jota lintukoiran pentu ja sen ohjaaja tarvitsevat.

Harjoituksia lämpimissä sisätiloissa Nuuskulassa (Raudoittajantie 3, Porvoo) koiran kanssa on kuutena peräkkäisenä keskiviikkona 2.10. – 6.11. alustavasti aikaisintaan kello 17.30. Kurssikerran kesto 50 – 60 minuuttia riippuen osallistujamäärästä (3-5) ja tarkentuu lähempänä kurssin alkua. Oikeus muutoksiin pidätetään. Kurssin hinta on 149,- ja se laskutetaan kuukautta ennen kurssia sähköpostiin lähetettävällä laskulla.

Kouluttajana kurssilla on Ulla Ruistola, eläintenkouluttaja (eat) ja käyttölinjaisten cockerspanielien kasvattaja (Kennel Ladysplit’s). Lisää tietoa Ullan taustasta löytyy Ullan kotisivuilta.

 

0,00 Sis. ALV 24%

Saatavuus: Varastossa

Jo hyvin pienenkin pennun kanssa voidaan saada alkuun lintukoiraharrastuksessa tarvittavia käytöksiä. Kurssi sopii aloitteleville tai epävarmoille ohjaajillekin. Kurssilla harjoiteltavia taitoja ovat mm. istuminen ja paikoillaan olo, seuraaminen, kontakti, luovuttaminen, poimiminen, rauhoittuminen, luopuminen, palkitseminen sekä hallintaa leikkimällä. Pyrimme tekemään yhteistyöstä pennun kanssa hauskaa ja palkitsevaa.

Ilmoittaudu täyttämällä tarvittavat tiedot, jolloin samalla hyväksyt Peruutusehtomme. Ilmoittautuminen on sitova peruutusehtojen mukaisesti. Kurssimaksusta lähetään lasku sähköpostiin kuukautta ennen kurssia. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top