Lintukoiran peruskurssi PENNUILLE 4.10. – Ulla Ruistola ohjaa

Kuuden kerran kurssi lintukoirarotuisille 4-10 kuukauden ikäisille pennulle. Kurssilla opetellaan erilaisia perustaitoja, jota lintukoiran pentu ja sen ohjaaja tarvitsevat.

Kurssille otetaan korkeintaan viisi osallistujaa. Harjoituksia lämpimissä sisätiloissa Nuuskulassa (Raudoittajantie 3, Porvoo) koiran kanssa on kuutena peräkkäisenä keskiviikkona 4.10. –  8.11. kello 18. Kurssikerran kesto 50 – 60 minuuttia riippuen osallistujamäärästä (3-5) ja tarkentuu lähempänä kurssin alkua. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Kouluttajana kurssilla on Ulla Ruistola, eläintenkouluttaja (at) ja käyttölinjaisten cockerspanielien kasvattaja (Kennel Ladysplit’s). Lisää tietoa Ullan taustasta löytyy Ullan kotisivuilta

 

149,00 Sis. ALV 24%

Saatavuus: Varastossa

Jo hyvin pienenkin pennun kanssa voidaan saada alkuun lintukoiraharrastuksessa tarvittavia käytöksiä. Kurssi sopii aloitteleville tai epävarmoille ohjaajillekin. Kurssilla harjoiteltavia taitoja ovat mm. istuminen ja paikoillaan olo, seuraaminen, kontakti, luovuttaminen, poimiminen, rauhoittuminen, luopuminen, palkitseminen sekä hallintaa leikkimällä. Pyrimme tekemään yhteistyöstä pennun kanssa hauskaa ja palkitsevaa.

Ilmoittaudu valitsemalla maksutapa ja täytä tarvittavat tiedot, jolloin samalla hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top