Lintukoiran peruskurssi teini-ikäisille 2.10. – Ulla Ruistola ohjaa

Lintukoiran peruskurssi teini-ikäisille 2.10. – Ulla Ruistola ohjaa

Tämä on pentuiän ohittaneille, teini-ikäisille lintukoirille suunnatulle kurssi, jossa keskitytään yhteistyön ja luopumisen parantamiseen. Teini-ikä on luontainen osa koiran kehitystä, jolloin ympäröivä maailma alkaa kiinnostaa enemmän, kun taas omistajat voivat jäädä vähemmälle huomiolle. Tämä kurssi tarjoaa ratkaisuja tähän ”teini-iän paniikkiin”. Tule mukaan oppimaan ja parantamaan suhdettasi teini-ikäisen lintukoirasi kanssa. Kurssi tarjoaa käytännön työkaluja ja asiantuntijaohjausta, joiden avulla voit vahvistaa yhteistyötä ja nauttia yhdessä tekemisestä teini-ikäisen koirasi kanssa.

Harjoituksia on lämpimissä sisätiloissa Nuuskulassa (Raudoittajantie 3, Porvoo) koiran kanssa on kuutena peräkkäisenä keskiviikkona 2.10. – 6.11. alustavasti aikaisintaan kello 18.30. Kurssikerran kesto 50 – 60 minuuttia riippuen osallistujamäärästä (3-5) ja tarkentuu lähempänä kurssin alkua. Oikeus muutoksiin pidätetään. Kurssin hinta on 149,- ja se laskutetaan kuukautta ennen kurssia sähköpostiin lähetettävällä laskulla.Ilmoittaudu täyttämällä tarvittavat tiedot, jolloin samalla hyväksyt Peruutusehtomme.

Kouluttajana kurssilla on pitkänlinjan lintukoiraharrastaja Ulla Ruistola, eläintenkouluttaja (eat) ja käyttölinjaisten cockerspanielien kasvattaja (Kennel Ladysplit’s). Lisää tietoa Ullan taustasta löytyy Ullan kotisivuilta

0,00 Sis. ALV 24%

Saatavuus: Varastossa

Kurssilla paneudutaan erityisesti motivaatioon, keskittymiseen, luopumiseen, palkkioihin ja erilaisiin harjoituksiin, jotka vahvistavat yhteistyötä teini-ikäisen lintukoiran kanssa. Tavoitteena on auttaa omistajia ymmärtämään, miten säilyttää yhteys ja yhteistyö teini-ikäisen koiransa kanssa, vaikka maailma ympärillä muuttuu kiinnostavammaksi.

Kurssiin sisältyy myös ”Kuuleeko teini” -webinaarin tallenne (OVH 20€), joka tarjoaa lisää tietoa teini-ikäisen koiran käyttäytymisestä ja kouluttamisesta.

Ilmoittaudu täyttämällä tarvittavat tiedot, jolloin samalla hyväksyt Peruutusehtomme. Ilmoittautuminen on sitova peruutusehtojen mukaisesti. Kurssimaksusta lähetään lasku sähköpostiin kuukautta ennen kurssia. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Nuuskulan Tiinalta 040 517 6962.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top