Lintukoiran peruskurssi 4.10. – Ulla Ruistola ohjaa

Kurssi on lintukoirarotuisille koirille, jotka ovat ylittäneet pentuiän (yli 10 kk), mutta ovat saaneet vähän tai ei ollenkaan koulutusta metsästyksessä tarvittaviin käytöksiin. Kurssi sopii aloitteleville tai epävarmoille ohjaajillekin. Kurssille otetaan korkeintaan viisi osallistujaa.

Harjoituksia on lämpimissä sisätiloissa Nuuskulassa (Raudoittajantie 3, Porvoo) koiran kanssa on kuutena peräkkäisenä keskiviikkona 4.10. – 8.11. kello 19.10-20.10. Kurssikerran kesto 50 – 60 minuuttia riippuen osallistujamäärästä (3-5) ja tarkentuu lähempänä kurssin alkua. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Kouluttajana kurssilla on pitkänlinjan lintukoiraharrastaja Ulla Ruistola, eläintenkouluttaja (at) ja käyttölinjaisten cockerspanielien kasvattaja (Kennel Ladysplit’s). Lisää tietoa Ullan taustasta löytyy Ullan kotisivuilta

149,00 Sis. ALV 24%

Saatavuus: Varastossa

Kurssilla harjoitellaan niitä peruskäytöksiä, joita lintukoira tarvitsee edetäkseen pidemmälle metsästyskoulutuksessa. Muutamia esimerkkejä:
-istuminen ja paikoillaan olo
-seuraaminen
-peruasento
-kontakti
-luovuttaminen
-poimiminen ja muut perusnoudon osat
-rauhoittuminen
-luopuminen
-pysähtymisen alkeet

Ilmoittaudu valitsemalla maksutapa ja täytä tarvittavat tiedot, jolloin samalla hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Nuuskulan Tiinalta 040 517 6962.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top