Näyttelykurssi 22.2. *täynnä*

Näyttelykurssi on kolmen kerran tehotreeni, jossa harjoitellaan koiran esittämistaitoja ja käsittelyä. Opit tiedostamaan koirasi ulkoiset vahvuudet, jotta voit antaa koirasta parhaan mahdollisen kuvan näyttelyssä.

Näyttelykurssi on Nuuskulassa sisätiloissa kolmena peräkkäisenä keskiviikkona 22.2. – 8.3. kello 19.30-20.15. (Oikeus muutoksiin.) Maksimiosallistujamäärä on viisi koiraa, minimi kolme.

60,00 Sis. ALV 24%

Varasto loppu

Osasto: Avainsana tuotteelle
Näyttelykurssi on kolmen kerran kurssi, jossa opetellaan koiran esittämistaitoja ja käsittelyä. Tutustutaan omaan koiraan koiranäyttelyn näkökulmasta, jossa on hyvä tiedostaa koiran ulkoiset vahvuudet ja myös heikkoudet, jotta voi antaa koirasta parhaan mahdollisen kuvan. Aikaa kehässä on vain muutama minuutti ja harjoittelemalla onnistutte. Näyttelytaidot ovat opetettavia asioita ja tärkeintä on se, että koirakin haluaa esiintyä ja olla sinun kanssasi ulkoisista häiriöistä välittämättä. Näyttelyitä varten koira opetetaan liikkumisen lisäksi seisomaan ryhdikkäänä ja edukseen. Koiran tulee myös antaa tuomarin lähestyä ja koskea itseään.

Kurssilla huomioidaan osallistujien tarpeet ja toiveet huomioon. Harjoitusten ohjaajana on Minna Lindström, eläintenkouluttaja (AT), pitkän linjan koiraharrastaja ja kasvattaja Porvoosta.

Ilmoittaudu alla olevalla ilmoittautumislomakkeella ja valitsemalla sinulle sopiva maksutapa. Samalla hyväksyt Peruutusehdot. Lisätietoja saa sähköpostitse tiedotteet@nuuskula.fi tai puhelimitse 040 517 6962/Tiina.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top