Nenä töissä! -hajutyöskentelykurssi 10.9.

Nenä töissä! -hajutyöskentelykurssi 10.9.

Nenätöissä koira pääsee käyttämään luontaista taitoaan käyttää hajuaistiaan ja oppimaan uutta, kun samalla kuluttaa energiaa. Kuuden kerran kurssilla opetetaan koiralle tunnistamaan, erottelemaan ja etsimään valitsemasi haju.

Kurssipäivät ovat sisätiloissa Nuuskulassa kuutena peräkkäisenä tiistaina 10.9. – 15.10. kello 19.30. Oikeus muutoksiin pidätetään.

147,00 Sis. ALV 24%

Saatavuus: Varastossa

Kurssilla koira pääsee käyttämään luontaista taitoaan nenähommissa, joita on tähän aikaan vuodesta kiva tehdä sisällä. Kurssi koostuu sisällä tehtävistä harjuerotteluharjoituksista Nuuskulassa. Sisäharjoituksissa opetetaan koira tunnistamaan ja ilmaisemaan valitsemasi haju – esim. teen, nosework-harrastuslajin eukalyptushaju tai tulevia sienestysretkiä varten jonkin sienen haju. Kaikki koirat iästä riippumatta voivat tehdä kurssiin liittyviä harjoituksia. Yhdessä tekeminen, oivaltaminen ja nenän käyttö aktivoivat ja virikkeistävät koiraasi ja näin vaikuttavat sen hyvinvointiinkin. Energiaa kuluttavia harjoituksia voi tehdä kotona pienissäkin tiloissa, kun sää ei suosi ulkoilua tai olet itse vaikka toipilaana. Kurssi koostuu kuudesta harjoituskerrasta (n. tunti riippuen osallistujamäärästä) korkeintaan kolmen koiran ryhmässä. Kurssilla ihmiset seuraavat harjoituksia, kun koirat harjoittelevat yksitellen. Muut koirat odottavat vuoroaan autossa tai sisälläkin, jos pysyvät näköesteen takana rauhallisina häiritsemättä harjoittelevaa koiraa. Tästä päätetään kurssilla osallistuvien koirien mukaan.

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella, samalla hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi sekä myös Tiinalta 040 517 6962.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top