Ohituskurssi 26.6.

Ohituskurssi 26.6.

Kurssilla vahvistetaan kontaktia taluttimen päiden välillä ja opetellaan rentoa hihnatyöskentelyä kaupunkialueella Porvoossa. Kurssin aloituspaikka ilmoitetaan osallistujille aloituskirjeessä.

Käytännön kurssikertoja Porvoossa on neljänä peräkkäisenä keskiviikkona 26.6. – 17.7. kello 17.30. Kurssin kesto on 45 minuuttia ja ryhmässä on korkeintaan viisi koiraa.

89,00 Sis. ALV 24%

Saatavuus: Varastossa

Ohituskurssi sopii sellaisenaan tai lisäharjoituksena mm. pentu- tai juniorikurssin rinnalle tai jälkeen. Ohituksia (toisia koiria, lapsia, autoja, sauvakävelijöitä… näitähän riittää) kannattaa harjoitella ennen kuin siinä alkaa ilmetä haasteita. Kun ihminen tietää, miten toimia, opettaa se koirallekin toivotun tavan toimia hihnassa. On helpompaa opettaa haluttuja tapoja kuin opettaa ei-toivottuja tapoja pois. Jos haasteita päässyt jo muodostumaan, opetellaan kurssilla toisia tapoja toimia ja saadaan hihna- ja ohitustilanteet sujumaan. Jos koiran ohitukset eivät tällä hetkellä onnistu lainkaan, saattaa alkuun olla hyvä ottaa yksityistunti – ota yhteyttä, jos et osaa päättää, sopiiko tämä kurssi teille.

Ilmoittaudu varaamalla paikka ja valitsemalla maksutapa, jolloin hyväksyt peruutusehdotkin. Ota yhteyttä, jos pohdit, sopiiko tämä kurssi sinulle ja koirallesi. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi sekä Tiina 040 517 6962.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top