Ohituskurssi 6.3. *täynnä*

Kurssilla vahvistetaan kontaktia taluttimen päiden välillä ja opetellaan rentoa hihnatyöskentelyä kaupunkialueella Porvoossa. Kurssin aloituspaikka ilmoitetaan osallistujille aloituskirjeessä.

Käytännön kurssikertoja Porvoossa on neljänä peräkkäisenä keskiviikkona 6. – 27.3. kello 18. Kurssin kesto on 45 minuuttia ja ryhmässä on korkeintaan viisi koiraa.

89,00 Sis. ALV 24%

Varasto loppu

Ohituskurssi sopii lisäharjoituksena mm. pentu- tai juniorikurssin rinnalle tai jälkeen. Ohituksia (toisia koiria, lapsia, autoja, sauvakävelijöitä… näitähän riittää) kannattaa harjoitella ennen kuin siinä alkaa ilmetä haasteita. On helpompaa opettaa tapoja toimia kuin opettaa ei-toivottuja tapoja pois. Jos haasteita päässyt jo muodostumaan, opetellaan kurssilla toisia tapoja toimia ja saadaan hihna- ja ohitustilanteet sujumaan.

Ilmoittaudu varaamalla paikka ja valitsemalla maksutapa, jolloin hyväksyt peruutusehdotkin. Ota yhteyttä, jos pohdit, sopiiko tämä kurssi sinulle ja koirallesi. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi sekä Tiina 040 517 6962.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top