Pentukurssi 11.4.

Pentukurssi on tarkoitettu pennuille, jotka ovat kurssin alkaessa noin 9 viikon – 5 kuukauden ikäisiä. Kurssi sisältää kuusi käytännön harjoituskertaa sekä laajan kirjallisen materiaalin. Kurssilla opetellaan tärkeitä käytännön taitoja, jotka ovat pohjana tuleville koulutuksille ja tasapainoiseen koiranelämään. Yhden kurssikerran pituus on 45 minuuttia.

Kurssin harjoitukset pidetään pienryhmässä Nuuskulassa (Raudoittajantie) kuusi kertaa tiistaisin 11.4. – 16.5. kello 17.30 (oikeus muutoksiin pidätetään).

119,00 Sis. ALV 24%

Saatavuus: Varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle
Kurssin harjoitusten tueksi saat kirjallisen materiaalin, jotka lähetetään sähköpostilla. Lisäksi kurssilaiset saavat tutustua yhteistyökumppanimme Eläinkoulutuksen pentumateriaaliin netissä. Sivustolta löytyy paljon ilmaista tietoa ja jäseneksi liittymällä pääset kuuntelemaan, näkemään ja lukemaan maksumuurin takana olevia artikkeleja, videoita ja podcasteja.

Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962.

PVM

27.1.2023

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top