Pentukurssi 22.8.

Pentukurssi 22.8.

Pentukurssi on tarkoitettu pennuille, jotka ovat kurssin alkaessa noin 9 viikon – 5 kuukauden ikäisiä. Kurssi sisältää kuusi käytännön harjoituskertaa sekä laajan kirjallisen materiaalin. Kurssilla opetellaan tärkeitä käytännön taitoja, jotka ovat pohjana tuleville koulutuksille ja tasapainoiseen koiranelämään.

Kurssin harjoitukset pidetään pienryhmässä Nuuskulassa (Raudoittajantie 3, Ölstens) viitenä peräkkäisenä torstaina 22.8. – 19.9. kello 17.30. Kurssikerta on 45 minuuttia. Oikeus muutoksiin pidätetään.

129,00 Sis. ALV 24%

Saatavuus: Varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle
Kurssin harjoitusten tueksi saat kirjallisesti teoria- ja harjoitusmuistiinpanomateriaalin, jotka lähetetään sähköpostilla. Kurssille voi osallistua, vaikka pennulla ei olisi vielä täyttä rokotesuojaa – pidetään huoli terveydestä estämällä kosketuskontakti pentujen välillä. Kurssille on tervetullut useampikin kuin yksi lähipiirin ihminen.

Ilmoittaudu valitsemalla maksutapa ja täytä tarvittavat tiedot, jolloin samalla hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962.

PVM

27.1.2023

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top