Rally-toko alkeiskurssi 7.8.

Rally-toko alkeiskurssi 7.8.

Nuuskulan rally-tokon alkeiskurssilla ennakkotaitona koiran on hyvä osata auttavasti vasemmalle sivulle tulo ja siinä seuraaminen. Kurssimme tähtää koiran aktivointiin ja mukavaan yhdessäoloon ja jatkoharjoittelu antaa lähtökohdan kisakentillekin. Käytännön kurssikertoja on neljä (á 50 min) korkeintaan kolmen koiran pienryhmässä.

Kurssi on Nuuskulassa sisällä tai ulkona neljänä peräkkäisenä keskiviikkona 7. – 28.8. kello 17.30. Oikeus muutoksiin pidätetään.

129,00 Sis. ALV 24%

Saatavuus: Vain 1 varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle

Rally-toko on paljon harrastajia löytänyt koiraharrastus. Se on hauska tapa aktivoida koiraa ja sitä voivat harrastaa kaikki koirat ja ihmiset kokoon tai ikään katsomatta! Lajiin on yhdistetty elementtejä eri koiraharrastuslajeista. Rally-tokoradalla koira seuraa ohjaajaa sivulla tehtäväkylttien luo, joiden mukaisesti koira pyydetään mm. istumaan, menemään maahan tai hyppäämään esteen yli. Kyltissä voidaan myös määrätä vauhtia ja suunta, jonne kääntyä. Tärkeintä radalla on iloinen yhteistyö koiran ja ohjaajan välillä.

Kurssin ohjaajana on eläintenkouluttaja (eat) Tiina Harmoja. Ilmoittaudu ja valitse maksutapa oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top