Temppu- ja puuhakurssi 3.2.

Kurssi sopii kaikille, sillä kurssilla opetellaan yhtä tai useampia temppuja sinun ja koirasi yhteiseksi iloksi. Kurssi sopii myös aiemmin tälle kurssille osallistuneille, sillä opetettava asiaa voidaan harjoitella yhdessä tai valitset ihan oman harjoituksen. Pienryhmässä saat henkilökohtaista ohjausta. Opettamasi asia voi olla itsessään hyödyllinen tai vain omaksi ja koiran iloksi harjoiteltavaa. Oman koiran opettaminen ja muutenkin sen kanssa puuhastelu on opettavaista niin aikuisille kuin lapsillekin ja vahvistaa yhteishenkeä.

Käytännön harjoituskertoja koiran kanssa on kolmena peräkkäisenä perjantaina 3. – 17.2. kello 19.30. Osallistujamäärä on rajattu korkeintaan neljään.

65,00 Sis. ALV 24%

Saatavuus: Varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle
Kurssi koostuu kolmesta käytännön harjoituskerrasta (45 min.) koirien kanssa Nuuskulan sisätiloissa. Kurssilla voidaan opetella käyttämään naksutinta ja erilaisia kohteita oppimisen apuvälineinä valitun tempun/temppujen opettamiseen. Nuuskulassa on myytävänä naksuttimia, kosketuskeppejä ja kosketusalustoja harjoituksiin.

Ilmoittautuminen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella ja maksamalla valitsemallasi maksutavalla. Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiina 040 517 6962.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top