Peruutusehdot

Ilmoittautumalla hyväksyt Nuuskulan sopimus- ja peruutusehdot

Kursseille ja luennoille ilmoittautumiset tehdään mieluiten kotisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta valitsemalla myös maksutapa. Saat ilmoittautumisesta automaattisen vahvistusviestin. Kurssin aloituskirje lähetetään noin viikkoa ennen kurssia/luentoa antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai sen puuttuessa postitse. Kurssimaksu valitaan ilmoittautuessa ja tapahtuu Visma Payn kautta. Poikkeuksena virike-/liikuntaedulla maksettaessa ilmoittaudutaan sähköpostilla ja maksun palautuksessa saattaa tulla kuluja.

Mikäli asiakas peruu osallistumisensa viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, ei peruutuskuluja peritä. Jos kurssin alkuun on 14 – 7 vuorokautta, on peruutuskulut 50 % hinnasta ja tämän jälkeen 100 %. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti ja pyytää kuittaus perilletulosta. Kurssiopetuksessa toisilta koirakoilta oppiminen ja häiriötekijät ryhmässä ovat osa oppimista. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään kolme, jos ei ole toisin mainittu kurssin kuvauksessa. Jos kurssin järjestäjä peruu kurssin, palautetaan kurssimaksu asiakkaalle kokonaisuudessaan. Erikoiskursseilla peruutusehdot saattavat poiketa edellä mainitusta, esim. vieraileva kouluttaja.

Kursseille ei voi osallistua sairaan koiran kanssa. Kaikille kursseille ei voi osallistua juoksuaikaisen nartun kanssa. Varoaika on vähintään kolme viikkoa ja kiimasta on ilmoitettava kurssin järjestäjälle välittömästi. Jos kurssille osallistuminen peruuntuu ennen kurssia sairauden tai kiiman vuoksi, siirtyy koirakko toiselle tai vastaavalle kurssille tai maksettu kurssimaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan. Tällöin käsittelymaksu on 10,- joka vähennetään palautuksesta. Jos kurssi keskeytyy sairauden tai kiiman vuoksi, pyrimme tarjoamaan vastaavat kurssikerrat vastaavalla tai jollain toisella kurssilla. Korvausmahdollisuutta tarjotaan kurssilla, jossa on jäänyt vapaa paikka tai jossa toinen osallistuja on ilmoittanut poissaolostaan. Siksi on tärkeää, että ilmoittaa poissaolostaan välittömästi. Jos poissaolo on ollut tiedossa jo aiemmin ja ilmoittaa Nuuskulaan vasta samana päivänä, menettää korvausmahdollisuuden. Joillekin kursseille voidaan ottaa toisinaan yksi ylimääräinen kurssilainen korvauskerralle, tämä päätetään tapauskohtaisesti ottaen huomioon myös muut kurssilaiset. Jos sairastuminen pitkittyy, tulee jokaisesta poissaolosta ilmoittaa ajoissa (väh. 1 vrk) kuhunkin kurssikertaan liittyen. Korvausmahdollisuudesta sovitaan yhdessä niin, että Nuuskula tarjoaa korvauskertaa/kurssia ja asiakas hyväksyy tai hylkää tarjouksen. Maksu palautetaan ainoastaan yllä olevien peruutusehtojen mukaisesti, kuolemantapauksessa ehdoista voidaan neuvotella.

Koirien tulee olla terveitä ja rokotettuja suositusten mukaisesti. Poikkeuksena pentukurssilainen, joka ei voi kuitenkaan osallistua yhteisiin leikkihetkiin. Ulkomailta tuotujen koirien tulee olla Suomessa rokotettuja. Koira on aina omistajansa vastuulla – myös Nuuskulassa.
Oikeus muutoksiin pidätetään.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Scroll to Top