Nuuskula

Nuuskulan toiminnasta ovat vuodesta 2007 lähtien kokopäivätyönään vastannut yrittäjä ja eläintenkouluttajan sekä koirahierojan ammattitutkinnon suorittanut Tiina Korhonen. Erilaisten kurssien ja luentojen sekä ongelmakäytöskoulutuksen lisäksi Nuuskulassa on tarjolla koiran fyysiseen hyvinvointiin hierontaa, akupunktiota ja vesijuoksumattoharjoituksia.

Toisena vakituisena kouluttajana aloitti vuoden 2018 lopulla Nuuskulan uusissa toimitiloissa Porvoon Tarmolassa eläintenkouluttaja Kati Rossi, joka on myös SM-tason agilityharrastaja. Katin ohjauksessa on erilaisia kursseja ja yksityiskoulutusta myös ruotsiksi.

Kurssit ja koulutukset ovat kaikille koirille joko ryhmissä tai yksityisesti. Meidän tähtäimessä on iloinen koirakko, jossa molemmat osapuolet oppivat ja myös opettavat toisiaan. Koulutusmenetelmämme perustuvat koiran käytöksen ja lajin tuntemukseen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ammattitaitoinen ohjaus pienryhmissä takaa yksilöllisen koulutuksen. Toivotun käytöksen vahvistaminen positiivisin keinoin tekee koirasta iloisen oppijan koko iäkseen.

 

Scroll to Top