PT – pennun yksityistunnit (3 tapaamista)

PT – pennun yksityistunnit on kolmen puolen tunnin tapaamisen paketti Nuuskulan pentu- ja juniorikurssin käyneille alle 1-vuotiaille koirille. PT-tapaamisella teillä on pentusi kanssa ”personal trainer”, jonka kanssa voit harjoitella juuri teille tarpeellisia tai haluamiasi asioita kuten hihnassa kulkemista, kontaktia, yms. Paketin tapaamiset tulee käyttää kuukauden sisällä ensimmäisestä tapaamisesta ja aikatauluista sovitaan yksilöllisesti. Tapaamispaikkana on Nuuskula tai ulkona lähiympäristö, kotikäynneistä peritään matkakulut. Paketin koulutukset eivät ole ongelmakäytöksiä vaan arkitaitoja varten.

99,00 Sis. ALV 24%

Saatavuus: Varastossa

Kurssin harjoitusten lisäksi tai rinnalle voi tulla tarvetta lisäharjoituksille, johon PT-paketti antaa hyvän mahdollisuuden paneutua juuri sinun toiveidesi pohjalta. Jos pohdit, onko tämä sopiva paketti sinulle, ota rohkeasti yhteyttä tai kysy asiasta kurssilla. Kotikäynteihin lisätään matkakulut 0,5€ (meno-paluumatkoille) ja kirjalliset lisäohjeet 30,-. Ongelmakäytöksien hoitoon tutustu https://www.nuuskula.fi/koirankoulutus/ongelmakayttaytyminen/ tai ota yhteyttä.

Lunasta PT-pakettisi täyttämällä tiedot valitsemalla maksutapa ja täytä tarvittavat tiedot. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962.

PVM

27.1.2023

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top